,

DIY projektor iz lepenke


15.57

Inovativni Full Function Projector 2.0 pametni projektor 2.0 Enostavna namestitev za domačo stran različice

Opis:
Naša prva različica pametnega projektorja je bila tako uspešna, da smo se odločili za izdajo že izdelane, deluxe končne različice. S tem ne potrebuje lepila, deluje izven škatle. Samo vzemite ven, izberite, kaj želite projektirati, odmaknite se in se sprostite!
Projektor pametnih telefonov 2.0 je opremljen z mehkim mat laminatnim zaključkom in s poudarkom na srebrni foliji, zato je ta božič za popolno darilo za vse ljubitelje gadgetov. Oblikovan s prefinjenostjo v mislih, 2.0 ima rjave usnje podrobnosti natisniti, navdihnjene s kamerami za merjenje razdalje, usnjene hip bučke in kubanske cigar saloni.
2,0 je dovolj širok, da se prilega iPhone 6 Plus, zato si predstavljam, da se vrnem na kavč z nekaj viskija in pokažem projektor pametnega telefona, da bi lahko uživali v super-navdihovanem filmu ali hollywoodski klasiki na vašem pametnem telefonu. Popolna darilo za ljubitelje gadgetov z okusom za najfinije stvari v življenju, lahko kar najbolje izkoristijo HD zaslone pametnih telefonov, vendar z dotikom klasičnega luksuznega oblikovanja.
Pokažite prijateljem vaše počitnice, razširjene na steno, projektirajo glasbene videoposnetke v notranjost vašega šotora na festivalih, gledajo film v postelji ali postavite vizualno predstavo za hišno zabavo, vendar jo uporabljate, je to najbolj preprost način za obračanje vaš majhen zaslon na velikem zaslonu.
Projektor 2.0 je izdelan iz kartona, lahki, kompakten in popolnoma prenosen. Uporablja se lahko neposredno iz škatle. Lucky dizajnerska ekipa, navdahnjena s sladkim mestom, kjer sodobna tehnologija izpolnjuje vintage estetiko, je želela izkoristiti neskončno možnost in priljubljenost sodobne tehnologije, ki je v dlani naših rok, hkrati pa daje dar, ki zagotavlja malo escapism iz vsakdanjega mleti.
Primerno za iOS in Android. Svetlost telefona mora biti obrnjena na 100% in za maksimalno učinkovitost uporabljati v temni sobi in projektirati na gladko belo površino.

Glavne značilnosti:
● vrsta izdelka: prenosni telefon za projektor DIY
● Primeren obseg: primeren za vse vrste iOS in Android pametnih telefonov
● Velikost telefona: podpora 5,5 cm in manj
● Povečava zaslona: do 8-krat
● Suit za: Prijatelje skupaj, zabava

Specifikacija

Splošno

Lastnosti: Karton, DIY

Dimenzija in teža

Teža izdelka: 0,3800 kg
Teža paketa: 0,5190 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 19,00 x 18,20 x 11,00 cm / 7,48 x 7,17 x 4,33 cm
Velikost paketa (L x Š x V): 20,00 x 19,00 x 12,00 cm / 7,87 x 7,48 x 4,72 cm

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x kartonski projektor, 1 x stekleni objektiv, 1 x pakiranje namestitvenih dodatkov

Šifra: 1c744ddf1c7f Kategoriji: , Oznake: , , ,

0.0 splošno
0
0
0
0
0

Bodite prvi, ki pustite oceno “DIY projektor iz lepenke”

Trenutno še ni ocen tega artikla.

Oglejte si video izdelka